Trouwalbums

Trouwalbums

Waarom een trouwalbum?

Aan jullie huwelijksdag houden jullie 2 zaken over, namelijk mekaar… en de foto’s. Is het dan geen zonde om de foto’s van jullie huwelijksreportage op de computer te laten staan of onderaan in een schuif? Een selectie van de beste huwelijksfoto’s is zoveel mooier in een professioneel trouwalbum!Een trouwalbum zorgt er voor dat de herinneringen aan jullie huwelijksdag nooit meer verloren gaan. Zo kunnen jullie achteraf de mooiste momenten van jullie huwelijksdag delen met familie, vrienden, en jullie kinderen als ze opgroeien,…

Een trouwalbum laten maken

Ik maak enkel gepersonaliseerde trouwalbums op maat. Helemaal zoals jullie ze willen en rekening houdend met jullie stijl èn budget. Jullie kunnen immers kiezen uit verschillende voorstellen voor jullie trouwalbum, zowel qua afwerking als formaat.
Nadat we samen hebben gekozen welke foto’s in het album zullen komen, ontwerp ik zelf elk trouwalbum in een eigen moderne stijl.

trouwalbum huwelijksfotografie 4
trouwalbum huwelijksfotografie 5

Ik hou ervan om een verbluffend resultaat neer te zetten en daarom steek ik veel tijd en energie in het digitaal optimaliseren van alle foto’s op de computer en in het samenstellen van de layout van de pagina’s.

Ik breng voldoende afwisseling tussen kleinere foto’s en grote panorama’s gespreid over 2 pagina’s, of tussen kleur en zwart-wit foto’s.

Eénmaal de layout af is krijgen jullie een proefdruk en kunnen we samen hier en daar nog aanpassen zodat het helemaal naar jullie wens is alvorens jullie trouwalbum wordt afgedrukt.

Niets wordt aan het toeval overgelaten zodat jullie zeker een trouwalbum krijgen dat 100% overeenkomt met jullie verwachtingen.

trouwalbums huwelijksfotografie 2
trouwalbums huwelijksfotografie 11
trouwalbums huwelijksfotografie 21
trouwalbums huwelijksfotografie 23