Tevreden Klanten

Tevreden Klanten

Thierry, hartelijk bedankt voor de mooie huwelijksreportage. Je bent erin geslaagd in een ontspannen en ongedwongen sfeer twee niet-fotogenieke mensen geweldig op de foto te krijgen! Dankzij jouw foto’s en je super aangenaam gezelschap is onze dag echt onvergetelijk geworden.

Guy & Irma

Onze ondervindingen : Eén woord….. WOW! Top foto’s! Bedankt voor de supersnelle reactie en je passie is duidelijk op te merken in de foto’s! Met jou de hele dag op stap was onvergetelijk, iedereen constant lachen en dus altijd ontspannen 🙂 Een dikke merci.

Michael & Melissa

Nogmaals bedankt dat je onze fotograaf wilde zijn, Thierry!! We zijn blij dat je de herfstkleuren en het licht zo mooi op foto hebt weten vastleggen. De foto’s zijn echt een prachtige weergave van onze dag, ik kan niet stoppen met ze telkens weer opnieuw te bekijken. Niets dan positieve feedback gehad over jou van al onze vrienden ook, ze zullen zeker aan je denken wanneer ze ook gaan trouwen! 🙂

Benny & Tine

De foto’s zijn prachtig, een mooie en blijvende herinnering aan onze huwelijksdag. Graag willen we je ook nog bedanken voor alles: een vlot contact, goede afspraken die worden nagekomen, en de aangename manier waarop je ervoor zorgde dat iedereen zich op zijn gemak voelde bij het maken van de foto’s.  Het resultaat mag dan ook gezien worden. Top !

Jan & Esther

Bedankt voor je geweldige foto’s van onze dag! We hebben er van genoten je foto’s te bekijken. Het was een plezier onze huwelijksdag nog eens voorbij te zien komen op deze manier. 🙂 We willen je graag nog eens bedanken voor je werk en de manier waarop je te werk gegaan bent tijdens ons huwelijk. Zowel tijdens de koppel-shoot als de groeps-shoot, stelde je iedereen snel en makkelijk op z’n gemak wat ook duidelijk te zien is op de foto’s! We hebben al veel positieve reacties gekregen over jou en je foto’s!

Nicolas & Jolien

Bedankt om onze grote dag op foto te zetten!! Niet enkel je werk is top ook je persoon! Niets dan positieve commentaren, goed gelachen, ook tips gegeven bij het aandoen van het kleed ?  in 1 woord TOP!!!

Kevin & Veronique

We willen je via deze weg ook nog eens uitdrukkelijk bedanken om onze mooiste dag zo schoon te vereeuwigen! Het zijn schitterende foto’s. We zijn erg tevreden over het resultaat! Ook je aanwezigheid als persoon, je humor en je vriendelijkheid t.o.v alle aanwezigen hebben zeker en vast bijgedragen tot een hele leuke ervaring. Bedankt Thierry!

Stefan & Hannelore

Het was een plezier om jou de hele dag bij ons te hebben, je stelde iedereen op zijn/haar gemak met het nodige geduld en de nodige dosis humor. Op geen enkel moment hadden we het gevoel dat we ons moesten forceren of moesten “poseren”. Jouw naturelle aanpak is dan ook duidelijk zichtbaar op de foto’s, waarvoor onze eeuwige dank! Aan deze foto’s gaan we ons leven lang plezier beleven! Keep up the good work!!!

Niels & Charlotte

We wilden jou nogmaals bedanken voor gisteren. Het was een geweldige dag en alles is goed verlopen, mede dankzij jouw professionaliteit. Je greep in waar nodig, had genoeg geduld voor zo’n grote bende en je behield steeds het overzicht. Ook tijdens de koppelshoot heb je ons goed gestuurd en heb je leuke ideeën aangebracht. We zijn er zeker van dat er prachtige foto’s gaan tussen zitten, en we zijn zeer benieuwd 🙂 Het was zeer aangenaam om met jou te werken. We zullen jou zeker aanraden als trouwfotograaf aan kennissen!

Willem & Tiny

We hebben zonet alle foto’s bekeken, ze zijn PRACHTIG! Zowel mooie als romantische maar ook kei grappige foto’s. Zalig!!! We zijn zeer tevreden, knap werk. Een dikke merci!

Willem & Tiny

Waw!!! We zijn SUPER tevreden ! Zo veel leuke foto’s ! Die gaan nog talrijke keren doorgekeken moeten worden voor we een selectie kunnen maken :-)!! Bedankt alleszins voor je werk op onze trouwdag en de snelle aflevering van zo veel mooie beelden 🙂

Tom & Chiara