De huwelijksfotograaf staat de hele dag van jullie huwelijk aan jullie zijde.
Vanaf de voorbereidingen ’s morgens tot soms laat in de nacht tijdens het avondfeest.
Op zo’n belangrijke dag wil je natuurlijk graag dat het klikt met je fotograaf.

Enthousiast, positief en gepassioneerd door huwelijksfotografie.

Fotografen, architecten, een cameraman, een schilder… mijn familie is vergeven van de creatieve zielen.  Het kon dus niet lang uitblijven of ook ik zou een uitlaatklep vinden voor mijn borrelende creativiteit. Ik ben al sinds mijn prille jeugd gepassioneerd door beeld en technologie.

Het creëren van mooie beelden – stilstaand of bewegend – is iets dat me al jaren bezig houdt en ik kan me dan ook eindeloos verdiepen in de nieuwste technieken om mezelf continu te verbeteren.

Met huwelijksfotografie kan ik me hier helemaal in uitleven, daarbovenop is het enorm fijn om steeds de gelukkige gezichten van mijn klanten te zien wanneer ze voor het eerst de foto’s van hun huwelijksdag bekijken.

Ik heb de reputatie om begaan te zijn met m’n klanten en hecht veel waarde aan tevredenheid over mijn werk. Dankzij die instelling kon ik als huwelijksfotograaf de voorbije jaren steeds meer rekenen op nieuwe klanten via mond-aan-mond reclame.

thierry dupont huwelijksfotograaf

Stijl & Aanpak

Ik streef ernaar om huwelijksfoto’s te maken die op een stijlvolle manier jullie ware persoonlijkheid of aard overbrengen.
Ik hecht er dan ook belang aan om jullie vooraf minstens één keer te ontmoeten voor een kennismakingsgesprek.

Ik tracht bewust weg te sturen van een vaste stijl, maar probeer wel steeds in mijn huwelijksreportages een gezonde mix te brengen van creativiteit, gevoel en humor. Ik streef naar waarheidsgetrouwe heldere kleuren maar hou er ook van om nu en dan af te wisselen met sterk contrasterende zwart-wit foto’s.

Tevreden koppels…

Nogmaals bedankt dat je onze fotograaf wilde zijn, Thierry!! We zijn blij dat je de herfstkleuren en het licht zo mooi op foto hebt weten vastleggen. De foto’s zijn echt een prachtige weergave van onze dag, ik kan niet stoppen met ze telkens weer opnieuw te bekijken  Groetjes!

Benny & Tine

Bedankt om onze grote dag op foto te zetten!! Niet enkel je werk is top ook je persoon! Niets dan positieve commentaren, goed gelachen, ook tips gegeven bij het aandoen van het kleed ?  in 1 woord TOP!!!

Kevin & Veronique

Het was een plezier om jou de hele dag bij ons te hebben, je stelde iedereen op zijn/haar gemak met het nodige geduld en de nodige dosis humor. Op geen enkel moment hadden we het gevoel dat we ons moesten forceren of moesten “poseren”. Jouw naturelle aanpak is dan ook duidelijk zichtbaar op de foto’s, waarvoor onze eeuwige dank! Aan deze foto’s gaan we ons leven lang plezier beleven! Keep up the good work!!!

Niels & Charlotte

We willen je via deze weg ook nog eens uitdrukkelijk bedanken om onze mooiste dag zo schoon te vereeuwigen! Het zijn schitterende foto’s. We zijn erg tevreden over het resultaat!

Stefan & Hannelore

Thierry, hartelijk bedankt voor de mooie huwelijksreportage. Je bent erin geslaagd in een ontspannen en ongedwongen sfeer twee niet-fotogenieke mensen geweldig op de foto te krijgen! Dankzij jouw foto’s is onze dag echt onvergetelijk geworden.

Jos & Henny

Onze ondervindingen : Eén woord….. WOW! Top foto’s! Bedankt voor de supersnelle reactie en je passie is duidelijk op te merken in de foto’s! Een dikke merci.

Michael & Melissa