Huwelijksfotograaf Zoersel Oelegem voor Kristof & Marjan

Of ik als huwelijksfotograaf Zoersel en Oelegem soms opzoek?

Jazeker! Zo mocht ik onlangs op een prachtige zomerse dag het huwelijk van Kristof en Marjan fotograferen.

Na een burgerlijke plechtigheid in de mooie trouwzaal van het Vrieselhof in Zoersel werden de familiefoto’s genomen.  Ik vraag me nog af wat me bezielde om de hele familie op dat houten bruggetje te laten poseren… ?  maar ik vind het resultaat wel geslaagd!

De fotoshoot vond plaats op het feëerieke domein van Luc D’Hulst in Zandhoven. De tuin met al z’n verborgen hoekjes, de oranjerie, de serres … niets dan prachtige decors waar je als huwelijksfotograaf je creativiteit echt kunt botvieren.

Voor de openlucht ceremonie, de receptie en het avondfeest begaven we ons naar feestzaal La Grange in Massenhoven waar Kristof en Marjan de dans openden onder een prachtige sterrenhemel en met enkel het licht van de vuurwerkstokjes die door de gasten rondom werden vastgehouden. Sprookjesachtig mooi was dat!

Nogmaals dank Kristof en Marjan en jullie leuke families en vrienden voor de fijne samenwerking! Ik heb er minstens evenveel van genoten als jullie! ?

In de fotogalerij onderaan staan er extra foto’s en kan je ze in volledige grootte (schermvullend) bekijken.
En in het vak onderaan lees ik graag jullie reacties ?

Zoeken jullie ook een huwelijksfotograaf in regio Zoersel en Oelegem? Laat het me aub snel weten! Ik ben er alvast klaar voor.

By |2017-01-30T16:51:50+01:00september 29th, 2016|Huwelijksreportage|2 Comments

About the Author:

Ik ben sinds 2006 een doorgewinterd huwelijksfotograaf uit Antwerpen die vooral actief is in Vlaanderen maar ook in Nederland, Italië & Frankrijk verzorg ik regelmatig huwelijksreportages. Ik breng professionele huwelijksfotografie met ruimte voor creativiteit, gevoel en humor. Ik ben best te contacteren via [email protected].

2 Comments

 1. Kristof Dierckx 30/09/2016 at 9:04 AM - Reply

  Super bedankt om op een leuke, ongedwongen en originele manier deze prachtige momenten vast te leggen!
  Voor ons was het sowieso een onvergetelijke dag en door deze foto’s beleven we het gevoel en de sfeer helemaal opnieuw!
  Ook bedankt voor de tip voor de wondermooie locatie van onze fotoreportage.
  De naam Thierry valt nog regelmatig als we vrienden en familie over onze huwelijksdag horen praten. Een absolute aanrader dus!!

  Grtn,
  Marjan en Kristof

Leave A Comment