Huwelijksfotograaf Wuustwezel en Brecht voor Steven & Jolyn

Of ik ook als Huwelijksfotograaf Wuustwezel en Brecht doe?
Reken maar!

Zalige sfeer, prachtig weer, een stapelverliefd koppel en schitterende locaties.
Ik kon niet beter wensen voor de start van mijn nieuw “huwelijksseizoen”

Na een door Burgemeester Dieter Wouters geanimeerde burgerlijke trouwplechtigheid in het gemeentehuis van Wuustwezel trokken we met z’n allen naar het parkje om de hoek voor de gebruikelijke groeps- en familiefoto’s met de suite. De toon werd er al meteen gezet voor wat een sfeervol dagje zou worden. Met Steven en Jolyn trokken we dan naar een schitterende locatie voor de fotoshoot.

Receptie en en een spetterend avondfeest vonden plaats in de E10 Hoeve in Brecht. De sfeerfoto’s hieronder liegen er niet om 🙂

Bedankt Steven en Jolyn voor de leuke samenwerking!

By |2018-09-13T09:00:10+01:00juni 22nd, 2018|Huwelijksreportage|0 Comments

About the Author:

Ik ben sinds 2006 een doorgewinterd huwelijksfotograaf uit Antwerpen die vooral actief is in Vlaanderen maar ook in Nederland, Italië & Frankrijk verzorg ik regelmatig huwelijksreportages. Ik breng professionele huwelijksfotografie met ruimte voor creativiteit, gevoel en humor. Ik ben best te contacteren via [email protected].

Leave A Comment