Huwelijksfotograaf Wilrijk

Als huwelijksfotograaf uit Wilrijk was het leuk om nog eens een huwelijk te mogen fotograferen waarbij zowat alles zich in mijn eigen buurt afspeelde.

Katleen’s ouders wonen in mijn straat dus voor de voorbereiding van de bruid moest ik niet ver rijden :).  Door de regenbui in de namiddag verhuisden we naar het Antwerpse Centraal Station om dan meteen weer aan te treden voor de receptie en een feestelijke avond in feestzaal De Jachthoorn in Edegem, net om de hoek dus.

Ik ben Guy en Katleen en hun resp. families dankbaar voor de ontspannen en gezellige sfeer waarin ik m’n werk heb mogen doen, en petje af voor Katleen’s papa en zijn mooie toespraak die iedereen naar de keel greep, inclusief mezelf ?

Reageer gerust op deze blogpost en foto’s in het daarvoor voorziene vakje helemaal onderaan deze pagina. Ik lees graag wat jullie ervan vinden!