Huwelijksfotografie in Schoten en Schilde voor Len en Caroline

Of ik als huwelijksfotograaf Schoten ook doe? Yes we can!

Met Len en Caroline was van s’morgens vroeg de toon reeds gezet:  Een toffe en ontspannen groep van familie en getuigen hebben me gastvrij ontvangen en zetten me meteen aan om het beste uit mezelf te halen.

Als koppel straalden Len en Caroline de hele dag rust en sereniteit uit en het was fijn om te zien hoe ze samen bewust hun mooiste dag beleefden.

In het gemeentehuis van Schoten was er een heuse menigte aanwezig om hun burgerlijke trouw bij te wonen en zo wist ik al dat ik me mocht voorbereiden op een sfeervol avondfeest. 🙂

De fotoshoot vond plaats onder een felle zon in het feeërieke Vrieselhof in Zoersel.
Als feestzaal hadden Len en Caroline gekozen voor het s’Gravenhof in Schilde om hun genodigden te verwelkomen.

Bedankt aan allebei voor de fijne samenwerking die dag, en voor jullie tijd en geduld tijdens de fotoshoot. Ik hoop jullie met deze foto’s alvast op mijn manier te bedanken zodat jullie een aandenken kunnen meenemen op jullie huwelijksreis!

In de fotogalerij onderaan kan je de foto’s in volledige grootte (schermvullend) bekijken.
En in het vak onderaan lees ik graag jullie reacties 😉