Willem & Tiny spraken me aan om hun huwelijksfotograaf te zijn in Machelen en Tervuren.

Tot een paar dagen voor hun huwelijksdag mocht ik nog de meest uitgekiende dagplanning ooit ontvangen: netjes uitgeschreven met screenshots uit Google Maps. Onvoorstelbaar duidelijk en nauwkeurig allemaal.

De dag van het huwelijk was nochtans één van de meest chaotische die ik me in lange tijd kan herinneren ?
Door twijfelachtige weersomstandigheden werden we voor de groepsfoto’s immers gedwongen tot een heuse “street session” waarbij we, bij nader inzien, toch best een verkeersagent hadden moeten inhuren om een veilig verloop te garanderen ?

Alle gekheid op een stokje, ondanks die kleine tegenslag bleven Willem & Tiny en hun hele familie en vriendenkring steeds trouw aan zichzelf:  super ontspannen, niets dan lachen en grappen en met volle teugen genietend van hùn grote dag.  The way i like it!

Bedankt allebei dat ik er op jullie dag bij mocht zijn, jullie waren een superleuk koppel!  Bedankt aan beide zusjes voor de hulp ’s morgens en aan Kristy voor de assistentie tijdens de fotoshoot.

Ik lees graag jullie reacties op deze eerste paar foto’s hier helemaal onderaan. (Met de fotogalerij hieronder kan je de foto’s over je hele scherm bekijken.)