Huwelijksfotograaf Edegem en Wilrijk voor Nicolas & Jolien

Na een korte plechtigheid voor Nicolas & Jolien’s burgerlijke trouw in het gemeentehuis van Edegem werd het kerkelijk huwelijk voltrokken in de Heilige Familiekerk in Edegem.  Het was extra leuk om Nicolas en Jolien’s huwelijksfotograaf in Edegem te mogen zijn exact 25 jaar nadat ik zelf destijds trouwde met foto’s op dezelfde locaties.

De fotoshoot vond plaats in Park Den Brandt in Wilrijk,  om dan meteen naar feestzaal Hof van Reyen te rijden in Boechout voor de familiefoto’s en een receptie ter ontvangst van de gasten voor een spetterend avondfeest dat werd ingeleid door een hilarische toespraak van Nicolas’ papa.

Bedankt Nicolas en Jolien aan jullie beiden en jullie families voor een fijne samenwerking en nogmaals proficiat met jullie huwelijk!

In de fotogalerij onderaan staan er extra foto’s en kan je ze in volledige grootte (schermvullend) bekijken.
En in het vak onderaan lees ik graag jullie reacties 🙂


By |2017-01-30T16:57:33+01:00juli 11th, 2016|Huwelijksreportage|3 Comments

About the Author:

Ik ben sinds 2006 een doorgewinterd huwelijksfotograaf uit Antwerpen die vooral actief is in Vlaanderen maar ook in Nederland, Italië & Frankrijk verzorg ik regelmatig huwelijksreportages. Ik breng professionele huwelijksfotografie met ruimte voor creativiteit, gevoel en humor. Ik ben best te contacteren via [email protected].

3 Comments

 1. Kristin Donné 11/07/2016 at 9:05 PM - Reply

  Supermooi! Nu ben ik nog benieuwder voor de rest 🙂

 2. Jolien 11/07/2016 at 9:39 PM - Reply

  Wooow! Toppieee! =)

 3. Jan en Hilde Pszeniczko-Billion 15/07/2016 at 1:37 PM - Reply

  Het was inderdaad een fantastische dag en groots feest!
  Jan en Hilde

Leave A Comment