Huwelijksfotograaf in Duffel zijn? Graag!

Ik kwam aan bij Marijke toen de professionele visagiste Esthella haar kunstwerk zo goed als afgewerkt had. Marijke zag er dan ook prachtig uit voor een blij en emotioneel onthaal voor Prins Tom.

Het viel me meteen op hoe die twee op elkaar afgestemd zijn en goed bijeen passen. De chemie en eindeloze liefde straalde er de hele dag af wat dan ook zorgde voor een meer dan geslaagde en vooral aangename fotoshoot in zowel het park als het Fort van Duffel. Als huwelijksfotograaf in Duffel bleken dat toch wel de meest geschikte locaties te zijn. Groen alom, water en beiden vlakbij het gemeentehuis.

De receptie en een spetterend avondfeest vonden plaats in de Feestzaal de Lemenhoek in O.-L.-V.-Waver waar we werden getrakteerd op het betere werk wat toespraken betreft door Marijke’s vader en zus, en Tom’s broer. Chapeau!

Huwelijksfotografie is hard werken, maar dankzij Tom, Marijke en hun vriendelijke families heb ik er toch weeral van mogen genieten en ben ik oprecht dankbaar dat ik van de partij mocht zijn. Geniet nu nog maar van jullie huwelijksreis in de USA!

Reageer gerust op deze blogpost en foto’s in het daarvoor voorziene vakje helemaal onderaan deze pagina!