Huwelijksfotograaf Beveren voor Mattias & Claudia

Werkt u ook als huwelijksfotograaf in Beveren?

Of ik als huwelijksfotograaf Beveren en het Waasland ook doe? Eindelijk kan ik tijd maken voor een blogpost over mijn huwelijksfotografie in die streek en maak ik voor goed komaf met die vraag! ?

Na een korte plechtigheid voor Mattias en Claudia’s burgerlijke trouw in het prachtige Kasteel Cortewalle in Beveren werd het kerkelijk huwelijk voltrokken in de mooie Sint-Jacobus De Meerdere Kerk in Haasdonk.

De fotoshoot vond plaats in het prachtige Park Hof ter Saksen in Haasdonk,  om dan meteen naar de al even prachtige feestzaal Scala te rijden in Beveren voor een receptie ter ontvangst van de gasten voor een spetterend avondfeest dat werd ingeleid door een schitterende act van Claudia’s vriendinnen.

Bedankt Mattias en Claudia aan jullie beiden en jullie families voor een fijne samenwerking en nogmaals proficiat met jullie huwelijk!

In de fotogalerij onderaan kan je de foto’s in volledige grootte (schermvullend) bekijken.
En in het vak onderaan lees ik graag jullie reacties ?

By |2017-01-30T17:22:24+01:00oktober 14th, 2016|Huwelijksreportage|1 Comment

About the Author:

Ik ben sinds 2006 een doorgewinterd huwelijksfotograaf uit Antwerpen die vooral actief is in Vlaanderen maar ook in Nederland, Italië & Frankrijk verzorg ik regelmatig huwelijksreportages. Ik breng professionele huwelijksfotografie met ruimte voor creativiteit, gevoel en humor. Ik ben best te contacteren via [email protected].

One Comment

  1. Nathalie 14/10/2016 at 8:04 PM - Reply

    Prachtige foto’s van een geweldige dag.

Leave A Comment