Huwelijksfotograaf in Antwerpen en Oud-Turnhout voor Tim en Katie

Na een korte burgerlijke plechtigheid in Oud-Turnhout trok ik met Tim en Katie naar wat voor mij een ware ontdekking werd: Een nieuwe prachtige fotolocatie op de grens tussen Oud-Turnhout en Arendonk, genaamd Landschap De Liereman.

We genoten van prachtig en zacht weer, net genoeg zon maar ook niet te veel. Door het prachtige contrast tussen Tim en Katie’s bruidskledij en het soms desolate heidelandschap kon ik me als fotograaf helemaal laten gaan.

Spijtig dat er op een huwelijksdag ook nog andere zaken moeten gebeuren ūüėČ want het was heerlijk om op die manier en op zulk een¬†toplocatie de aftrap te mogen geven voor mijn “huwelijksseizoen”.

De avond eindigde in de schitterende feestzaal Horta in Antwerpen waar de gasten in een prachtige art nouveau stijl werden getracteerd op een heerlijk gevarieerd buffet en een spetterende sound & light show bij de onthulling van een gigantisch dessertenbuffet.

En ik mocht het weer allemaal meemaken…
en vastleggen he ūüôā
Superbedankt Tim en Katie voor julle vertrouwen en de ontspannen sfeer waarin jullie me hebben laten begaan.
Zalig werken was dat!

Ik lees graag jullie reacties of commentaar helemaal onderaan deze pagina. Of maak gebruik van de share buttons om dit artikel te delen met jullie vrienden.

Zijn jullie zelf op zoek naar een huwelijksfotograaf Antwerpen Turnhout? Aarzel dan niet om me te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.